#kortrijk2018

The word is out! We gaan er 200% voor!

Straks zal je er niet naast kunnen kijken: na bijna 6 jaar zijn er op zondag 14 oktober opnieuw lokale verkiezingen. Dan gaan we stemmen voor de gemeente- en provincieraad.

Steven Lecluyse / Plaats 10 / N-VA Kortrijk

6 jaar geleden was ik kandidaat voor N-VA Kortrijk op plaats 10. Ik ben toen net niet verkozen. Als kabinetsadviseur voor onze drie schepenen, heb ik wel de unieke kans gekregen en genomen om actief het beleid mee te ondersteunen en vorm te gegeven.

Ook deze keer ga ik er voluit voor… opnieuw vanop plaats 10! Dat is makkelijk want zo kan ik campagnemateriaal van de vorige verkiezingen hergebruiken. Grapje 😜.

Tien is niet enkel een mooi getal, het wordt ook een strijdplaats: de N-VA kreeg 7 zetels in 2012, en we leggen nu de lat nog hoger.

Waarom ik opnieuw meedoe? Da’s makkelijk. Kortrijk is er de voorbije jaren sterk op vooruitgegaan, dat kan niemand ontkennen. De stad leeft en beweegt opnieuw. En hoe! Maar het werk is uiteraard niet af. Graag zet ik het verder, met ferme ideeën en frisse accenten. Zodat al onze inwoners – jong en oud, nieuwkomers en gevestigden – net als ikzelf nòg fierder worden op de Guldensporenstad.

Mijn ambitie in één eenvoudige zin samengevat (een moeilijke opdracht):

Ik wil onze prachtige stad verder uitbouwen zodat alle Kortrijkzanen zich in Kortrijk en de deelgemeenten thuis voelen om er te wonen, werken, leren, sporten en ontspannen.

Hoe? Volg mijn blog de komende weken. 🙂

We vliegen erin!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.